Bisa dibilang surat cinta? Atau surat perpisahan ya?

Belum lama nulis tentang terimakasih, sekarang harus nulis lagi ternyata. Tapi bukan di Tumblr, biar bisa curcol. Haha

Sebenernya pengen ngomong, “I just hope this is a bad dream, and when I wake up it’s gonna be alright.” Hm tapi ternyata ini realita.

Terimakasih, Ardian Yudo Dewanto.
Untuk waktu yang singkat untuk bisa mengenalmu.

Ternyata lo orangnya rempong, ribet, payah, dll. Hahaha. No, that’s not what I’m gonna talk about. You are, undescribeable (itu sebenernya gak ada bahasa inggrisnya sih). A good man, eh apa boy ya? Kan masih kecil. Hehe..

Terimakasih ya, untuk semua-semuanya jg, semua ape ye emang lo pernah ngasih ape dah? Haha.. I learn much from you. I learn about sincerity and believe that everything is in God’s hand.

That’s why I wouldn’t cry this time, I wouldn’t. Really, I promise to myself. Eh ini gue nulis sambil senyum-senyum sendiri loh. Hahaha..

Take care, promise me that you’ll be doing good with all your goals and priorities and etc. You will go to Paris, and London, and Tokyo, anddddd (isi sendiri deh banyak gue lupa) and absolutely without me, hahaa.. Selamat bertualang dengan hidup lo!

Tetep belajar ya Nerdieee, jangan galau-galau mulu lahh bro. Hahaha

Eh, terakhir…

Twice.

Dua kali jatuh ke jurang yang sama. Hahahaa (bikin lo ga enak).

Today, one fine day, just ordinary day but I’ll never forget. Hehee, see ya when I see you!

Tertanda,
Shinta Michiko Puteri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s