Pricelist: Decoration

Hi! I’ve wrote about my hunting experience for decoration vendor, after I’ve asked for the quotation to hundreds (drama) vendors via online and met 15 vendor decorations in person. I would like to sum up the pricelist with this post, enjoy!

  1. Meriah Decor
    Instagram: @meriah_decor
    Email: meriahdekorasi@gmail.com
    Phone: Erick 0816-1686-101
    Royal Kuningan start from IDR 91.500.000
    Pricelist available
  2. Sulthan Decor
    Instagram: @sulthandecor
    Email: sulthan_decor@yahoo.co.id
    Phone: Andri 0821-1451-0820
    Royal Kuningan start from IDR 85.000.000
    Pricelist available
  3. Every Decoration
    Instagram: @everydecoration
    Email: everydecoration@yahoo.com
    Phone: Effri 0812-991-99116
    Royal Kuningan start from IDR 40.000.000
    Pricelist not yet available
  4. Garda Dekorasi
    Instagram: @garda_dekorasi
    Email: gardaweddingdecoration@yahoo.com
    Phone: Warsono 0812-908-1122
    Chakra Venue start from IDR 30.000.000
    Patra Jasa start from IDR 35.000.000
    Royal Kuningan start from IDR 65.000.000
    Pricelist available
  5. Indo Decor
    Instagram: @indodecor
    Email: indodecor@gmail.com
    Phone: Norbert 0812-8666-8730
    Royal Kuningan start from package+upgrade
    Pricelist available
  6. Jonquilla Decor
    Instagram: @jonquilladecor
    Email: jonquilladecor@yahoo.com
    Phone: Wina 0818-0673-9589
    Gedung Arsip start from IDR 50.000.000
    Chakra Venue start from IDR 50.000.000
    Royal Kuningan start from IDR 70.000.000
    Pricelist available
  7. Vica Decoration
    Instagram: @vicky_vicadecor
    Email: vica.decor@yahoo.com
    Phone: Victoria 0878-7796-3685
    Royal Kuningan start from IDR 70.000.000
    Pricelist available
  8. D’Blumen
    Email: d_blumen@yahoo.com
    Phone: Anna 0816-764-234
    Royal Kuningan start from IDR 35.000.000
    Pricelist not available
  9. Orchid Decoration
    Instagram: @designbyorchid
    Phone: Jessy 0819-0888-7130
    Royal Kuningan Hotel start from IDR 90.000.000
    Pricelist not available
  10. Classy Decor
    Instagram: @classydecor_id
    Phone: Iwan 0816-801-538
    Royal Kuningan Hotel start from IDR 70.000.000
  11. Mawar Prada
    Email: info@mawarprada.com
    Phone: Ario 0811-874-015
    Gran Mahakam start from IDR 35.000.000
    Royal Kuningan start from IDR 50.000.000
    Pricelist available

 

Other vendors that send me quotation for venue other than Royal Kuningan Hotel, you can check it out on my previous post(s):
Vendor Hunting: Decoration Part 1
Vendor Hunting: Decoration Part 2
Vendor Hunting: Decoration Part 3

4 thoughts on “Pricelist: Decoration

  1. Haiii shintamichikoooo.. Ini baqis hehe.. Aku baru liat blog kamu lengkap bangeeet haha aku ga perlu lagi nyari basic price nya.. Jadi kamu pake siapa decor nyaaa? Ohiya aku di RK ambil paket yang 500pax, kamu ambil yg brp? Sebel dikit banget rekanan dekor nya dan yg banyak review kynya whitepearl hiks.. Kamu kynya ga pake rekanan yaa? Kalo ga pake rekanan gitu berapa sih value dari paket kita dikuranginnya?

    Like

    1. Hi baqis, hahaha sesama di Royal Kuningan ya kitaa 😀

      Aku dari awal gak survey white pearl abis di forum fd ada review jeleknya si, langsung coret dari awal hehe.. Dia bebas kok, gak ada charge vendor slain rekanan. Gak disebutin sih jumlahnya, nanti bayarnya jg gak bs dikurangin dari paket, tapi kalau mau pakai vendor dluar paket, bisanya dialihkan ke nambah stall/nambah buffet CMIIW.

      Like

      1. Oh gituuu.. Bad review nya yg dia lupa masang foto kanvas itu yaa shintamichiko? Aku bingung nih kalo ambil vendor baru lagi takut mahal krn kita uda sama paketan kan jd tinggal upgrade.. Cuma kok ya rekanannya ga ada yg oke hikss.. Amazing grace sih murah gituuu, kamu denger2 review ttg dia gaa? Aku uda nanya whitepearl upgrade nya start from 40juta -.- zzzz.. Mending aku cari vendor baru mah huft, apalagi sempet ada review jelek nya hmmm jd mikiiir 😦

        Like

      2. Maaf aku belum pernah denger tentang Amazing Grace. Kemarin sih aku mengerucut ke Image Decor, Indo Decor dan Garda.. Belum menentukan pilihan ni..

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s